Slanje pošiljki i pravo povrata

Isporuka i plaćanje

Nakon dobijanja potvrde o naručivanju pristupa se procesu isporuke.

Rok isporuke je 3 dana od dana poručivanja. Porudžbine koje stignu vikendom šaljemo početkom naredne nedelje. Vreme isporuke je do 19 časova.

Prijem pošiljaka organizuje se putem kurira na adresu koju vi odredite.

Kod plaćanja pouzećem prilikom preuzimanja porudžbine kuriru plaćate kupljene artikle i troškove dostave u gotovini

 

Reklamacije kupaca

Svi proizvodi odgovaraju opisu navedenom na sajtu. U slučaju odstupanja od navedenog opisa ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Berkesel firma.  Potrebno je da reklamaciju prijavite na email ildikoberkesel [at] gmail.com ili da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom na adresu Ildiko Berkesel, Elemirski red 7, 23000 Zrenjanin, Srbija odmah nakom dobijanja proizvoda, a najkasnije u roku od 14 dana.

Ukoliko želite samo da zamenite proizvod za neki drugi iz vaših ličnih razloga, troškove zamene ( cene dostave u oba smera) snosi kupac. Zamena se može izvšiti samo za odmah dostupne proizvode u našem web shopu.  To je moguće uraditi 7 dana od prijema paketa.

Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Berkesel firma je dužna da odgovori na reklamaciju potrošača najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, kao i da vrati iznos ako se utvrdi da postoji odstupanje od navedene specifikacije ili defekta, najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema paketa nazad.

Kucaj i pritisni Enter za pretragu

Korpa