O nama

Berkesel brend

Brend „Berkesel“ nastao je 2012. godine, kao zajednički potpis za kreativni izraz sestara Gabriele i Ildiko Berkesel. Tokom godina, iz radionice koje su osnovale  u svojoj rodnoj kući u Zrenjaninu, u svet su poslale više desetina modela torbi, po kojima je brend posebno prepoznatljiv. Torbe izrađuju od veštačke i prirodne kože, kombinujući ih sa metalnim i drvenim elementima. Berkesel torbe specifičan su spoj savremenog dizajna, svedenih linija, sa jedne, i množtva boja, motiva iz prirode i tradicije, sa druge strane. “Berkesel” torbe su često unikatne, ili izrađene u ograničenim, malim serijama.

Kvalitet izrade

Perfektni šavovi, pažljivo birani kvalitetni materijali i ručna izrada svake pojedinačne torbe – od ideje i dizajna, preko krojenja do šivenja – ono su po čemu se “Berkesel” izdvaja, ne samo u Srbiji, već u regionu i šire.

Ručni rad

Ručni rad i preduzetništvo važan su deo porodične istorije Berkeselovih,  te ne iznenađuje činjenica da su i sestre Berkesel same krenule ovim stopama. Odrastale su uz ritmički zvuk mašina za šivenje, i treća su generacija šivačica u svojoj najužoj porodici.

Školovane kao inženjeri tekstilne konfekcije i dizajna, svoju struku, nasleđeni talenat i vrednoću pretvorile su uspešnu preduzetničku priču koja mnogima  može poslužiti i kao primer i inspiracija.

Osim u Srbiji i regionu, svoje proizvode godinama plasiraju i na tržišta širom Evrope. Zahvaljujući razvoju onlajn kupovine, danas “Berkesel” proizvode možete naručiti u internet prodavnici gde god da se nalazite.

Kucaj i pritisni Enter za pretragu

Korpa